Alltid gratis frakt - Leverans inom 2-4 dagar

Lugn period på bloggen

theo1
Theo, 3 veckor! Ser ut som han ler men det är nog bara en sur uppstötning :)

Ja, det har inte blivit mkt skrivet här på bloggen på ett tag…nästan inte på en månad, men det beror på att livet just nu är fyllt av lille Theo. Det ska matas, bytas blöjor, underhållas och sedan ska man ju försöka hinna med att duscha, äta själv, städa huset, tvätta och alla andra aktiviteter som man ju fortfarande måste ta hand om. Så skapandet på Byracka ligger lite på is för tillfället.

Med Theo går det bättre nu, han växer på alla håll och vägde för drygt en vecka sedan, på 4-veckorskontrollen då vi senast var på BVC, 4520 gram och var 56,5 cm lång. Han sover fyratimmarspass och har börjat så sakteliga att upptäcka världen runt omkring sig. De senaste dagarnas värme har dock varit jobbiga, han har bara fått ha blöja och t-shirt alterntivt body på sig då vi haft 30 grader i huset trots öppna fönster. Och man har märkt att han har tyckt att det var jobbigt. I dag badade jag honom i lite svalare vatten än vanligt och han njöt! Synd att man själv inte har en pool att löga i! :)

3 kommentarer

 1. Marie skriver:

  Det går bra att plaska hos oss, vare sig vi är hemma eller ej! :D

 2. Inspirera Mera skriver:

  Nåå så söt han är!
  Kram Sandra

 3. Anna - Hundra kvadrat skriver:

  Vad härligt att det går bra!
  Själv är jag gravid i v 23 just nu. Känns spännande och roligt. Är därför extra roligt att läsa om hur det går för dig (speciellt den spännande tiden när du fick de första värkarna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>