Alltid gratis frakt - Leverans inom 2-4 dagar

För företag

En snygg logotyp och en genomtänkt profil kan lyfta ett företag men det är inte så många som har sitt eget mönster. Byracka kan ta fram en egen mönsterrapport åt ert företag som sedan fritt kan användas som tapet eller på annat sätt i ert profilmaterial. Här nedan kan några exempel på vad Byracka har gjort åt företag. Kontakta info@byracka.com för mer information.

AB Bostäder Lidköping

Till AB Bostäder i Lidköping skapades en mönsterrapport med skissartade avbildningar av just de hus i Lidköping de hyr ut. Mönstret är väldigt flexibelt och de har kunnat använda det på många olika sätt bland annat på www.bostaderlidköping.se. Det är igenkänningen som gör deras mönster unikt. Nyligen beställde de också tapeter i två färgställningar till sitt kontor i Lidköping, vilket kan ses på bilderna här intill. Mönstret togs fram åt AB Bostäder Lidköping på beställning av Morot Kommunikation & Design AB.

Eco now-huset

I September 2013 blev det klart att företaget Eco Now initierar och projektleder ett av de mest omfattande ekohusprojekten som genomförts. Projektet ska omvandla ett radhus i Vallentuna till ett komplett ekohus. De flesta projekt som uppmärksammats där hållbart boende och byggande initierats handlar om nybyggda hus, men Eco Now ville visa på hur man kan renovera sitt hus och göra om sitt boende till att bli mer hälsosamt, energieffektivare och hållbart. I ett av rummen sitter Byrackas tapet Provocateur.

Nordic Green Energy

Flertalet versioner av tapeten Twiggy togs fram åt Nordic Green Energy (då Kraft & Kultur AB).